top of page

Wanneer u mij persoonlijk wenst te spreken via de telefoon, kan u elke dag tussen 14.00 u en 14.30 u telefoneren. Dit moment is bv geschikt om resultaten op te vragen of om korte praktische vraagjes te stellen. Op dat moment kan ik de tijd nemen op hierop te antwoorden.

TELEFONISCH PERSOONLIJK GESPREK: 055 / 30.22.66

advies

Indien u uitgebreide informatie wil, kan u beter een afspraak maken. Ik zal u daarvoor niet telkens een ereloon aanrekenen, maar het praat gewoon makkelijker en rustiger voor ons beide. Indien het gaat over het stellen van een diagnose, zal ik u ook moeten vragen om naar de praktijk te komen. Het stellen van een diagnose aan de telefoon is immers niet mogelijk. 

Indien dit moment u absoluut niet past, kan u telefoneren op een ander moment. Op die momenten hou ik het gesprek liefst zo kort mogelijk. Dit is niet uit kwade wil, maar uit respect voor de persoon die dan op de raadpleging tegenover mij zit. Het kan ook gebeuren dat ik, tijdens een onderzoek, tijdelijk niet bereikbaar ben. Maar nogmaals, tijdens het dagelijks “vragenhalfuurtje” maak ik graag tijd voor u. 

Het spreekt vanzelf dat u bij een medische urgentie op elk moment kan telefoneren en dat ik deze urgentie absolute voorrang zal geven. 

Via e-mail kan ik geen medische vragen beantwoorden. Het medisch geheim en uw privacy zijn niet voldoende gegarandeerd en er is de (tuchtrechterlijke) verplichting en het verstandig advies om patiënten te zien en te onderzoeken bij medische problemen.

bottom of page